Livrarea Produselor

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Produsele sunt comercializate si livrate in Romania.


Programul de livrare a comenzilor online este:

– luni – vineri intre orele 09:00 – 17:00

Procesarea comenzilor se va face in ordinea inregistrarii lor in sistem, intervalul maxim de timp necesar procesarii unei comenzi fiind intre 1-5 ore lucratoare. Dupa procesarea comenzii vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de livrare. Comenzile primite la sfarsitul saptamanii vor fi procesate incepand de luni in ordinea primirii lor.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul uneia dintre companiile de curierat de mai jos:

  • – Fan Courier: Telefon 021 9336 (apel normal, fără suprataxă)
 Puteti afla detalii despre stadiul livrarii coletelor dumneavoastra din contul de client -> Urmareste expeditie.

Costul livrarii este variabil si depinde de greutatea produsului achizitionat. Acest cost este afisat in pagina fiecarui produs si in cosul de cumparaturi. Pentru multe dintre produse, transportul este gratuit si se afiseaza aceasta mentiune in pagina de produs.

La stornarea comenzilor costul de transport nu se storneaza.

Livrarea produselor se face in functie de stocul produselor in momentul plasarii comenzii, iar termenul de livrare poate suferi modificari, in functie de factori externi ( ex firmele de curierat, vreme, sarbatori legale, etc). In cazul localitatilor cu km suplimentari timpul de livrare poate creste.

Anularea comenzilor online se face telefonic sau prin e-mail trimis pe adresa office@bestbuybabys.com.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor, Black Friday, sau a campaniilor promotionale

In perioada sarbatorilor de Paste, sau de iarna, black friday, campanii promotionale, etc intervalul de timp estimat procesarii unei comenzi poate fi de 3-10 zile.

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie, oriunde in tara, in maxim 2 zile lucratoare, inclusiv sambata.

Comenzile receptionate pana la ora 15:00 se expedieaza in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.


Contacteaza echipa Best Buy Babys

Pentru sugestii, sesizari sau reclamatii, scrie-ne pe adresa office@bestbuybabys.com 

I Best Buy Babys

NEWSLETTER

Salut !!!
Îmi pare bine să te cunosc.

Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din magazin!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Shopping Cart
Scroll to Top