Plata Produselor

Informatii despre pasii de urmat cand faceti cumparaturi pe pagina www.bestbuybabys.com:

Pasul 1. COMANDA ONLINE

Intrati in contul dumneavoastra prin introducerea numelui de utilizator/email si a parolei. Daca nu aveti cont pe site-ul www.bestbuybabys.com, si doriti sa va faceti unul, va trebui sa completati cele cinci casute (prenuma, nume, email, parola, confirmare parola) pentru crearea unui cont nou. Veti primi un email de confirmare in casuta postala in folderul Inbox.

Puteti plasa o comanda pe site-ul www.bestbuybabys.com si fara sa aveti cont de utilizator.

Navigati printre categoriile de produse sau selectati produsele dupa categoria de varsta sau producator. Dupa ce ati gasit produsul pe care doriti sa il cumparati apasati pe butonul Adaugati in cos din pagina de prezentare a produselor sau din pagina de detalii a produsului. Puteti continua navigarea pentru selectarea altor produse sau puteti sa intrati la sectiunea Cosul meu.

Aveti, de asemenea, posibilitatea sa va creati liste de jucarii dorite folosing butonul , sau liste de jucarii pe care doriti sa le comparati intre ele folosind optiunea .

Pasul 2. COSUL DE CUMPARATURI

Accesati Cosul meu unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor cu optiunea View Shopping Cart, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le cumparati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate.

Completati datele pentru estimarea costului de livrare si introduceti codul de reducere daca aveti unul. In cazul in care doriti sa finalizati comanda apasati butonul Checkout.

Pasul 3. METODA DE PLATA

Alegeti metoda de plata: online prin card bancar sau plata la destinatie (ramburs).

-> Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).

Suntem foarte flexibili si punem la dispozitie mai multe modalitati de plata. Astfel, la plasarea unei comenzi online, poti alege sa faci plata:
  • prin card online (platile sunt securizate)
  • prin transfer Revolut
  • prin transfer Wise

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

-> Ramburs: la preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata la finalizarea comenzii.

Pasul 5. REVIZUIRE SI FINALIZARE COMANDA

Dupa alegerea metodei de plata, apasati butonul Revizuire unde vor fi afisate toate informatiile privind comanda Dvs. In cazul in care informatiile sunt corecte puteti sa finalizati comanda iar in cazul in care ati optat pentru plata cu cardul sa introduceti detaliile cardului pentru efectuarea platii.

Pasul 6. COMFIRMARE PRIN EMAIL

Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita de Dvs. odata cu finalizarea comenzii. In cazul in care nu primiti un email de confirmare va rugam sa verificati folderul Spam, sau sa apelati echipa Best Buy Babys la numarul de telefon sau adresa de mail afisate pe site. Deasemenea mai puteti folosi si sectiunea Contact. 

LIVRARE SI COSTURI DE TRANSPORT

Expedierea produselor se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. Costul transportului este cuprins intre 15 – 18 lei functie de adresa de livrare pentru comenzi sub 250 lei si este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 lei. Livrarea produselor la adresa indicata de client in comanda se face prin firme de curierat rapid in 1-3 zile (exceptie fac perioadele in care volumul de colete livrate de firmele de curierat este foarte mare – campania Black Friday, luna decembrie – cand intervalul de livrare ar putea fi mai lung). In cazuri exceptionale, in care produsul comandat nu se afla in stoc la momentul plasarii comenzii, veti fi anuntat in legatura cu posibilitatea de livrare la o data ulterioara.

I Best Buy Babys

NEWSLETTER

Salut !!!
Îmi pare bine să te cunosc.

Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din magazin!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Shopping Cart
Scroll to Top