Despre Noi

 

Din dorinta de a aduce zambete si fericire pe chipurile copiilor, ne-am reinventat si am deschis acest magazin online pentru voi.

Acum va putem oferi o gama de articole alese cu grija si atentie, proiectate si fabricate in conformitate cu cerintele esentiale de siguranta, la preturi corecte.

Credem că fiecare jucărie care preocupă şi inspiră copilul are un rol important: învaţă cum să ţină creionul în mână atunci când prinde piese ale unui puzzle din lemn, experimentează legea gravitaţiei când clădeşte un turn şi îl dărâmǎ, înţelege sentimentele altora când joacă teatru de păpuşi şi intră în pielea unui personaj, își dezvoltă latura cognitivă și pe cea afectivă prin relaționare în cadrul unui joc de societate.

Pe site-ul nostru www.bestbuybabys.com găseşti astfel de jocuri și jucării care pun în valoare resursele interioare ale copilului: jocuri de construcție, jocuri de îndemânare și creativitate, jocuri de logică, jocuri de societate, jucării de lemn, jucării ecologice, inclusiv jucării specifice pedagogiei Waldorf & Montessori.

Te îndrumăm în alegerea ta, garantând pentru calitatea şi siguranţa produselor.

Suntem cei mai buni?

Poate că nu, dar ne străduim în fiecare zi să depășim așteptările clienților noștri. Ne-am propus să fim mai mult decât un shop online. Vrem să livrăm fericire! Testăm și căutăm soluții. Vrem ca fiecare produs să îndeplinească standarde înalte de calitate și siguranță. Suntem prietenii care-ți vor da o mână de ajutor atunci când ai nevoie. Cum?

Beneficii Dnoi I Best Buy Babys

În fiecare zi învățăm alături de prietenii noștri mai mari sau mai mici, pentru a putea să devenim din ce în ce mai buni.

Noi suntem BestBuyBabys! Ne bucurăm să te cunoaștem!

 Abonează-te la newsletter

…și îți vom da de veste de fiecare dată când avem noutăți, promoții sau campanii speciale!
Primesti primul ofertele noastre!

Speram sa va fim de un real ajutor in economisirea timpului pierdut prin magazine si sa contribuim la confortul vostru.

Spor la joaca!

I Best Buy Babys

NEWSLETTER

Salut !!!
Îmi pare bine să te cunosc.

Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din magazin!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Shopping Cart
Scroll to Top